ANYS 70, LES PISCINES DE LA VALL

00Fem una proposta totalment nova en aquesta entrada al blog.

Publiquem a continuació unes imatges extretes del blog GUIMERÀ RECORDA del Josep M. Minguell de Cal Carreter, que són un document gràfic molt interessant per si soles. Com es pot veure, algunes coses han canviat radicalment, però d’altres semblen del tot impertorbables al pas del temps.

piscines, primers anys

mític trampolí

el canal de les relliscades

Feia temps que parlàvem d’escriure una entrada al blog sobre les piscines de Guimerà, de les primeres que hi va haver a la vall, però mai no ens hi havíem posat, ja que no tenim prou informació per a escriure un article amb el contingut mínim necessari.

Per tant fem una crida a la gent que vulgui col·laborar aportant informació pel que fa als primers temps (com va ser que es van construir, quin impacte van tenir a la vida del poble, alguna anècdota que sigui interessant de compartir, etc.).

Feu-nos arribar els vostres comentaris i els anirem incorporant a l’article.

O si teniu alguna fotografia que tambe vulgueu compartir, en la podeu fer arribat a traves del correu electronic histories@guimera.blog

Gràcies per endavant.

Jordi Sender


El Josep M. Minguell de Cal Carreter ens ha fet arribar aquestes dues fotografies on podem veure el Batiste de Cal Carreter al trampolí. Els xiprers acabats de plantar i la muntanya ben pelada.Comparteix la publicació:

Feu un comentari